Hívjon most! » +36-46-333-333

Céginformációk

Bemutatkozás:

 

A Nonstop TAXI Miskolc a város legnagyobb és legrégebbi taxitársasága, már 1995 óta áll az Önök szolgálatában!

 

Megrendelőink és együttműködő partnereink folyamatosan bővülő létszáma is igazolja, hogy elnyertük a bizalmukat, amit mi odafigyeléssel, pontossággal és kedvező árral hálálunk meg.

 

Miért minket válasszon?

 

» MERT: Üzletpolitikánk utas központú és ügyfél orientált, törekszünk az összes felmerülő igényre és kérésre megoldást találni!

 

» MERT: Kollégáink több éves vezetői rutinnal és megfelelő (évente ellenőrzött) hatósági engedélyekkel rendelkeznek!

 

» MERT: Nagy létszámunknak köszönhetően Miskolc területén a kiállási idő átlagosan 5-10 perc!

 

» MERT: Gépkocsi parkunkban szinte valamennyi gépkocsi típus megtalálható! A legszélesebb körű lakossági igényeket felmérve, rendelkezünk reprezentációs célokra alkalmas nagy (5-6 személyes), kényelmes, klimatizált gépjárművekkel éppúgy, mint a nagyobb csomagok szállítására megfelelő kombi, illetve akár tetőcsomagtartós gépkocsikkal is (igényét kérjük jelezze diszpécser központunk felé)!

 

» MERT: Autóink egy részében lehetőség nyílik bankkártyával is fizetni (igényét kérjük jelezze diszpécser központunk felé)!

 

» MERT: Szolgáltatásaink körébe tartozik még a bevásárlás, a csomag- és ajándékfutár szolgáltatás, továbbá vállalunk még gépkocsi indítást, vontatást és autó hazaszállítást is!

 

A megfelelő gépjárműpark mellett, természetesen kiemelten fontos számunkra a gyors és precíz ügyfélkapcsolat, melyre garancia a 24 órás diszpécserszolgálat és a modern számítógépes hálózat, a csendes fuvarkiadás, illetve taxirendelő alkalmazásunk, melyek lehetővé teszik a fuvarok pontos rögzítését és a taxirendelések gyors teljesítését!

 

Céginformációk:

 

Cégnév: Nonstop Taxi Miskolc Fuvarszervező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cím: 3524 Miskolc, Klapka u. 42.
Adóigazgatási szám: 11380492205
Cégjegyzékszám: 05 09 004029
Kibocsátó cégbíróság: Miskolci Törvényszék Cégbírósága
A Szolgáltató adatvédelmi nyilvántartási azonosítója: Folyamatban…
Telefonszám: +36-46-333-333
Elektronikus elérhetőség: info@nonstoptaxi.hu